
Uunifetapasta

Uunifetapasta on minun tämän hetkinen lempiruokani. Se on helppo tehdä, täyttää ja maistuu todella hyvältä. Olen lisännyt omaan reseptiini lisää aineksia, mutta voit soveltaa oman makusi mukaan reseptiä. Resepti on 2 hengelle.
Ainekset:

Pastaa/spagettia
2kpl fetajuustoa
Oliivi öljyä
Tuore chili tai chili flakes
Sipulia & valkosipulia
1 paketti pekonia
Puolikas kesäkurpitsa
2 rasiaa kirsikkatomaatteja
Mustapippuri
Suola
Basillika
Hieman paprika maustetta
Pilko chili, sipulit, pekonit ja kesäkurpitsa. Samalla laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.
Laita fetajuustot, kirsikkatomaatit, pilkottu chili ja kesäkurpitsa vuokaan. Kaada oliiviöljyä tasaisesti niiden päälle, mutta ainesten ei tarvitse kuitenkaan uida öljyssä.
Ripottele päälle mausteet ja laita uuniin niin kauaksi aikaa, että tomaatit ovat pehmeitä. Ne murskataan fetan kanssa myöhemmin. Voit myös pitää niin kauan, että feta saa pinnalle väriä.
Tässä vaiheessa paista pekonit ja sipulit. Laita pekonit paistamisen jälkeen paperin päälle, että ylimääräinen rasva imeytyy paperille. Laita spagetti/pasta keittymään.
Kun olet saanut fetan ja tomaatit uunista, murskaa tomaatteja ja sekoita fetan kanssa keskenään. Laita pekonit ja sipulit joukkoon, sekoita. Pastan/spagetin ollessa valmis, kaada vedet pois ja sekoita uunivuoassa olevan seoksen joukkoon. Hyvää ruoka halua!